Du er ikke innlogget
 

PSW12L

Pris Kr. 4290.00,-

-  Produsentens egne hjemmesider
Xelent 12" aktiv subwoofer med limiter

Xelent PSW12 aktiv subwoofer leveres i to deler, hvor forsterker leveres som egen del. Hullet i kassen er tilpasset forsterkeren og du får alle deler så det blir en komplett subwoofer.
Produktet er i utgangspunktet laget for at subwoofer skal spille nedover ( elementet er NGW 12 bilsubben dobbelspole 2ohm ) Denne skal kobles i serie for å gi 4ohm tilpasset forsterkeren.
Medfølgende gummibein ter tiltenkt å så på samme siden som subwooferen, derfor er det ingen grill forran den, men om ønskelig kan disse monteres hvor du enn måtte ønske for å oppnå ønsket plassering.
Kassen er laget i 22mm MDF.  2 stk Ø100mm bassrør gjør det mulig å tune subwooferen enda lavere ved å plugge det ene bassrøret for ultimate dypbass.
Forsterkeren på ekte 200w rms, har innebygget limiterkrets som automatisk gainer ned forsterkeren for å unngå forvrengning. F.eks om du ser på film med rolige sener og det kommer noen heftige bass-drønn så vil den automatisk holde seg på en forvrengningsfritt nivå.

PSW12 er testet opp mot yamaha YST-12 ( 8990,-) hvor den kom bedre ut i store rom, og litt under i små rom. Dette er et bra resultat mot en så dyr annerkjent bass.


Beklager at bilder og generell info ikke er bra. Bildet er av dette produktet, men viser kassen uten forsterker montert, og bilde er tatt , ettersom vi tenker, bakfra og underfra. ring oss eller ditt nermeste utsalgsted for mere info.   post@xelent.no    90061191
Fysiske mål 43 46 52cmXelent.no  -  Asle Tryland  -  Telefon: 90061191  -  Org.nr : 988 41 6886