Du er ikke innlogget
 

450w-1000w 36v

Pris Kr. 5490.00,-

-  Produsentens egne hjemmesider
Helt stillegående ATV for deg med fokus på sikkerhet og miljøNy modell elektrisk atv, hvor vi beholder samme rimelige pris men har nå følgende oppgradering fra forrige modell.1000
w motor med oljefylt girkasse. 36v batteripakke som enkelt kan byttes for umiddelbar videre kjøring. Hydraulisk skivebrems. Dobbelarm fremstilling med fjæring. Lett tilgjengelig reversknapp rett ved vri-gass hantaket.
Toppfart ca 20 km/t / 6km/t med lavfartknappen. Passer perfekt for deg som har naboer som du ikke vil plage med støy, eller deg som tenker på sikkerhet og miljø, eller som rett og slett liker at det er trygt å still. Den som kjører har mulighet til å høre det som skjer og blir sagt rund dem.
Setter man på tilhengerfeste kan man bruke denne som en del av hagearbeidet etc. Passer fint fra 3år og oppover, og den er stor nok til at far kan hente posten osv, om ikke det er for lange og bratte bakker.
Ladetid 6 timer
Digital lader, kan med fordel så til lading mellom hver kjøring/frem til neste kjøring.
trinnløs gass. Digitalstyrt effektkontroll med slowstart for å spare batterier og motor samt sikre sikker kjøring uten unødig å spinne opp der du kjører. Ettersom man nermer seg toppfart får man fullt utnyttelse av 1000w motoren ved at effekkurven flyttes mye lenger oppover i hastighet. Dette er unikt blant el atv i denne prisklassen og vi har ikke funnet noen andre som har et så påkostet system under dobbel pris. Leveres semimontert i stålrammeforsterket pappkasse med måle H 69 B 70 D122  Totalvekt 86kg
Standard slangeløse gummihjul.  Kan fint kjøres av voksen med lillegutt smilende på fanget.
Ring oss for mere info .  90061191Xelent.no  -  Asle Tryland  -  Telefon: 90061191  -  Org.nr : 988 41 6886